We hebben een heus sloependiner voor je in petto. Geniet al dobberend door de Amsterdamse grachten van ons lekkers. Een 4-gangen keuzediner dat door onze vier restaurants aan boord wordt gehesen. Samen met je gezelschap bepaal je de route én de gerechten. Of vice versa, wat je wil. Jij zit letterlijk en figuurlijk aan het roer van je eigen diner. Net hoe de wind waait! Scroll verder en lees hoe het sloependiner in z’n werk gaat.

Hoe werkt het sloependiner? 

http://www.sloependiner.nl

 

Eigenlijk is het heel simpel. Het enige wat je hoeft te doen, is op bovenstaande ‘link’-knop te klikken. Doe je dat dan:

(1) Kan je je startlocatie invullen. Begin je het liefst bij Black & Blue, Black, Bleu of RED?

(2) Weet je je startlocatie, dan weet je je vaarroute, het menu en de prijs

(3) Kies per persoon vier gerechten uit het menu

(4) Drankjes zijn optioneel bij te bestellen

(5) Tot slot vul je het aantal personen en de starttijd in

(6) Reken direct online af, en je bent klaar voor je diner aan boord!

 

Meeste gestelde vragen over het sloependiner

  • Krijg ik vanuit jullie een sloep of…? > Het sloependiner vaar je gezellig in je eigen sloep (of die van vrienden, familie, collega’s). Wel zo coronaproof. Niet in het bezit van een eigen sloep? Geen probleem! We zijn namelijk een samenwerking met mokumbootverhuur.nl aangegaan. Huur gerust een sloep bij hen. P.s. Ze hebben nu een leuke openingsactie!

 

  • Uit eten op een boot, moet ik dan zelf telkens van boord afgaan om mijn gerechten op te halen? > Zeker niet, blijf lekker zitten waar je zit! Het enige wat je hoeft te doen, is bij het betreffende restaurant aanmeren. Ons team hijst per locatie je voor-, tussen-, hoofd- of nagerecht aan boord.

 

  • Gang 1 hebben we op, en nu?  > Tijdens je 4-gangen keuzediner op de boot bepaal jij het tempo. Ben je klaar voor gang 2, 3 of 4?  Vaar langzaamaan richting je volgende aanmeerlocatie. Bel ons zo’n tien minuten, voordat je bij één van onze restaurants bent, zodat we zorgen dat je volgende gang direct aan boord gehesen kan worden.

 

  • Hoe zorgen jullie dat de gerechten en eventueel dranken ongeschonden aan boord komen? >Bij het aanmeren ontvang je een stevige tas met de bestelde gekoelde dranken en overheerlijke gerechten. Dek gezellig de tafel op je boot en het tafelen kan beginnen. Ben je klaar voor de volgende gang? Dan krijg je bij de andere locatie weer een flink gevulde tas mee.

 

  • Wat doe ik met de vaat? > De tassen die we vullen met je diner, zijn ware multitaskers. Klaar met tafelen? Dan kan de vaat in deze tas doen, en bij je volgende aanmeerlocatie aan onze medewerkers meegeven. Het dessertservies hoeft niet retour. Kan je lekker lang ongedwongen natafelen!

 

Zit je vraag er niet tussen? Contact ons dan gerust via info@restaurantblackandblue.nl

Sloepen Running Diner